• Obnovljeno
Natkrivena zamka za muhe FVOAI, Zamka Za catchers Voćne Mušice, Zamka Za Insekte-ubojice Komaraca s Ljepljiv Ljepila Zajednice (Pink)

Natkrivena zamka za muhe FVOAI, Zamka Za catchers Voćne Mušice, Zamka Za Insekte-ubojice Komaraca s Ljepljiv

Ocjena:
HRK 113.97

Prisutan
U skladištu.

Ubojica komaraca ima 20 uv lampe koje emitiraju svjetlost valne duljine 365-395НМ, koji je vrlo atraktivan za insekte.Svjetlo se koristi za privlačenje letećih insekata pomoću ljepljive ljepilo ploče, da oni ne bi mogli pobjeći.Zamka za voćne mušice pruža fizičku borbu s komarcima, siguran i бесшумна, pogodan za razne mjesta, kao što su kuhinja, dnevni boravak, spavaća soba i sl. Postavite zamke za insekte uz voće, biljke ili junk kante i isključite svjetlo za bolji učinak.Zamku za komarce lako čisti, izvadite ladicu za čišćenje i zamijenite ga novim ljepljive ploče.Jednostavnost rada, spojite USB kabel, pritisnite gumb za uključivanje/isključivanje za rad. funkcija sinkronizacije 6/12 sati, više udoban za korištenje. za savršen učinak preporučuje 1.12 ili više sati rada. 2.Zatvorite prozore i zatvorite vrata. 3.Stavite zamku u mraku mjesto, za najbolju отлова insekata. 4. Postavite zamku pored insekata-u blizini s voćem, мусорным spremnikom ili biljkama.

Parametri proizvoda

Roba u kategoriji

Sigurnije 07270 (4 zamke)

HRK 77.97

Sigurnije Je Zamka Za Moljaca Za Odjeću Koja Mami Odrasle Мотыльков Uz Pomoć Moćnih Feromona, A Zatim Mami Ih U Zamku, Ekonomično I Praktično Prirodno Rješenje Za Kontrolu Št

Obavijest o vijestima

Registrirajte se sada i ostvarite prvih pet ponuda danas s popustom.