• Obnovljeno
Prijenosni Vanjski tvrdi disk od 2 TB - high-Speed prijenos Prijenosni Tvrdi disk za Mac laptop PC, USB 3.1/Tip C, ultra-tanki Prijenosni Tvrdi Disk Tvrdi disk od 2 TB.Zlato)

Prijenosni Vanjski tvrdi disk od 2 TB - high-Speed prijenos Prijenosni Tvrdi disk za Mac laptop PC, USB 3.1/Tip

Ocjena:
HRK 191.97

Prisutan
U skladištu.

【Super brzi vanjski tvrdi disk Type-C/USB3.1】Ovaj vanjski tvrdi disk sa ultra visoke brzine prijenosa , 5 puta brži od običnog hard diska pri čitanju i više od 1 puta brže kad za snimanje, sigurno će uvelike povećati učinkovitost vašeg rada!. 【Ultra tanke i velike mogućnosti】Ovaj vanjski tvrdi disk ima veći kapacitet od 1 TB ili 2 TB i funkcije za uštedu energije koji je vaš idealan mobilne baze podataka. 【Kvalitetan metalni plašt i odlične performanse】Ovaj vanjski prijenosni tvrdi disk ударопрочен i zaštićen od pada, kućište je od kvalitetne aluminijske legure pruža odlične topline za trajnost i sigurnost.Dodajte mat teksturu, kako bi se osigurala ugodan dodir, sprečavanje otisci prstiju. 【Pametan dizajn i super jak kompatibilnost】Ovaj vanjski tvrdi disk se lako kompatibilan s mac, WIN7/8/8.1/10 Android i još mnogo toga, gotovo je usklađen sa 99% sustava RAČUNALA.Dovoljno je pametan za automatsko spavanja bez posla u roku od 10 minuta, sposoban spriječiti zagrijavanje tijela i povećati sigurnost podataka. 【Vanjski tvrdi disk s ručni pocket dizajnom】Ultra kompaktan i tanak, tako da leži na dlanu i premještanje prijenosni tvrdi disk svugdje u džepu.Kapacitet : 2 TB | Boja : C-Zlatni.

Parametri proizvoda

10x3.3x0.8 cm /3.9x1.3x0.35 cm :
-Masa Pogona:
37 g
-Dostupne Boje:
Crna, Crvena, Plava, Srebro, Zlato

Roba u kategoriji

Prijenosni SSD Atom (1 TB, crna)

HRK 198.00

Kapacitet skladišta 1 TB.Povezivanje USB 3.1 vrste C Crna.Robustan Dizajn.U kompletu dolaze dva tipa USB kabela.Potpuno aluminijsko kućište.Pouzdana zaštita branika.Sloboda na autobusima

Obavijest o vijestima

Registrirajte se sada i ostvarite prvih pet ponuda danas s popustom.